Pap-containere til leje

Udlejning af pap-containere

SPAR TID, PENGE OG VÆR GOD VED MILJØET

Pap-containere til leje, udlejningI tide og utide er du nødt til at køre på genbrugsstationen med pap fra din forretning – fra dit firma, lager, din restaurant eller institution. Det er trættende og det vil kunne betale sig for din organisation, at arbejdet blev gjort for dig.

Der findes selvfølgelig ikke noget så godt som tur på genbrugsstationen for folk som os – men for mange private og offentlige organisationer er pap-affald en tidsrøver. Før smed du pappet ud. Nu skal du selv sortere det fra dit øvrige affald – og ovenikøbet transportere det ud til særlige containere på genbrugsstationen.

I genbrugsindustrien er pap dog en vigtig og højt skattet ressource. Pap laves til genbrugspap. Det er dyrt at lave nyt pap. Det kræver mange råstoffer – f.eks. træ fra skovene. Det kræver meget energi i forhold til genbrug og for hvert kilo papir, vi indsamler og genanvender, sparer vi atmosfæren for to kilo CO2, fordi vi ikke skal fælde og forarbejde træer.

Derfor skal dit pap-affald på genbrugsstationen!

Svendsen & Søn ordner det for dig. Vi leverer det antal pap-containere, du skal bruge. Vi sørger for tømning. Alt, du skal gøre er at sortere pappet, folde det sammen og lægge det i din container.

Vi klarer resten!

 

 

Priser

prisgaranti1Ved bestilling af din egen pap-container inden 1/1 2017, tilbyder vi gratis levering. Ellers må du påregne et leverings-gebyr på 495 kr. eks. moms.

Vi tilbyder også prisgaranti, dvs. hvis du kan dokumentere, at du kan få håndteret dit pap-affald billigere et andet sted, går vi ind matcher vi prisen.

 

770 liters pap-container

75kr. (eks. moms)

Pr. tømning
1100 liters pap-container

85kr. (eks. moms)

Pr. tømning